Exclusieve première van skatevideo bij DeClick Bedum


DeClick host een exclusieve première van een skatevideo. Deze video is met een groep jongeren tijdens een werkplaats gemaakt en deze kun je zien op zaterdag 4 juni bij de nieuwe skatebaan in Bedum. Iedereen is welkom!

Afgelopen februari heeft Elya Dijk (skater en filmmaker) samen met een groep jongeren een skatevideo geschoten op de nieuwe skatebaan in Bedum. Naast het filmen heeft hij toen ook een workshop skaten gegeven. De nieuwe tricks die de jongeren geleerd hebben zijn te zien in de skatevideo. Onder de video zit een track die samen met Mart Hento (producer van o.a. Boef, Ronnie Flex) is gemaakt. De muziek en de teksten zijn zelf geschreven door de jongeren tijdens de werkplaats.

Tijdens de première dag geeft Elya Dijk ook een skate demonstratie. Je kunt komen kijken en ook genieten van een hapje en een drankje. De barbeque gaat namelijk aan! Naast de demonstratie, de première en de BBQ is er ook nog de mogelijkheid om zelf creatief aan de slag te gaan. DeClick zorgt ervoor dat je met een professionele producer zelf een vette track kan maken. Ben je erbij?

Bedum – nieuwe skatebaan – zaterdag 4 juni van 15:00 tot 18:00 uur