wat is declick?

Ontwikkel jouw skills met DeClick!

Bij DeClick brengen we jonge creatievelingen samen om hun talenten te ontwikkelen en te laten bloeien. Of je nu van skaten, graffiti, beats maken, fotografie, vloggen, dans, presentatie, productie, of techniek houdt – bij ons is er ruimte voor alles! Het draait niet om hoe goed je al bent, maar om je enthousiasme en passie!

Wat is DeClick?

DeClick komt naar jouw buurthuis, jongerencentrum of dorpshuis, met alles wat je nodig hebt om jouw creatieve ideeën tot leven te brengen. Iedereen met een nieuwsgierigheid naar het ontwikkelen van creatieve skills is welkom in onze bruisende werkplaatsen. DeClick heeft werkplaatsen in verschillende gemeenten in de provincie Groningen. Kijk hier om te zien waar we actief zijn!

Hoe werkt DeClick?

Een reeks werkplaatsen van DeClick begint met een startwerkplaats. Tijdens deze startwerkplaats leren we elkaar en de professionals kennen. We gaan dan meteen aan de slag en brainstormen over wat we samen kunnen maken. In de weken daarna werken we samen met de professionals en andere jongeren in meerdere sessies toe naar een eindproductie. Dit kan van alles zijn, denk bijvoorbeeld aan een video, een performance of een ander soort evenement.

Jij bent DeClick!

Maak je zelf muziek? Dans je al sinds jaar en dag? Ben je een graffiti kunstenaar in de dop? Een beatmaker? Hou je van vloggen en fotografie? Of ben jij de koning op de BMX? Bij DeClick ben je welkom. Onder begeleiding van ervaren creatieve professionals duik je in de wereld van talentontwikkeling, samen met andere jonge creatievelingen. Onthoud: jij bent DeClick! Jij bepaalt wat je aan de wereld wilt laten zien.

DeClick Community

Een van de coolste aspecten is het ontmoeten van nieuwe mensen. Door je te omringen met andere creatieve geesten versnel je jouw eigen groei. Inspiratie komt vaak uit onverwachte hoek. Bij DeClick maak je deel uit van een community van jonge creatievelingen. Durf jezelf onder te dompelen in deze community!

Wat moet ik doen?

Je hoeft nog geen expert te zijn om bij DeClick aan de slag te gaan. Misschien ontdek je wel verborgen talenten die je nooit bij jezelf had verwacht! Het enige wat je hoeft te doen, is je aanmelden voor een van onze creatieve werkplaatsen bij jou in de buurt.