Wat is DeClick

DeClick komt naar jouw buurthuis, jongerencentrum of dorpshuis, met alles wat nodig is om creatief aan de slag te kunnen. Iedereen met een gezonde nieuwsgierigheid voor creatieve skills ontwikkeling is welkom in een van onze werkplaatsen. DeClick heeft werkplaatsen in o.a. de gemeenten Midden-Groningen, Stadskanaal, Het Hogeland, Eemsdelta en Oldambt! 

Jij bent DeClick

Produceer jij zelf muziek? Dans jij al heel lang? Ben jij een held met graffiti? Een baas in bouwen? Hou je van vloggen en fotografie? Of zien we jou shinen op een BMX? 

Bij DeClick helpen we je deze talenten gericht te ontwikkelen. Onder begeleiding van mensen uit het creatieve en culturele werkveld ga je aan de slag gaan om je skills te ontwikkelen. Dit doe je natuurlijk samen met andere creatievelingen. 

DeClick Community

Een van de belangrijkste dingen is dat je nieuwe mensen leren kennen. Door andere creatieve mensen om je heen te hebben ontwikkel je veel sneller je eigen skills. Andere mensen kunnen je ongelooflijk inspireren tot nieuwe dingen maken. Zij bieden je nieuwe inzichten en geven je de wil om door te zetten. Bij DeClick leer je samenwerken in een community van young creatives. Durf in deze community te stappen!

Wat moet ik doen?

Je hoeft niet per sé al iets te kunnen om bij DeClick aan de slag te gaan. Misschien ontdek je nieuwe talenten die je nooit achter jezelf had gezocht! Het enige wat jij moet doen is je aanmelden voor één van onze creatieve werkplaatsen bij jou in de buurt! Mocht je al wel gelijk je skills willen laten zien? Neem dan vooral de tools mee waar jij mee aan de slag wilt (bijv. verfbussen, Ableton, bmx/skateboard). Onthoud: jij bent DeClick! Jij bepaalt wat je aan de wereld wilt laten zien.