Aanmelden

Aanmelden voor werkplaats DeClick.

DeClick maakt tussen september 2019 en december 2020 deel uit van Gronings Vuur, een project dat 7 gemeenten van de provincie Groningen zal bezoeken. In elke gemeente creëren wij een Werkplaats DeClick , waar jongeren die actief bezig willen met popcultuur zich voor kunnen aanmelden.

Met de groep jongeren die zich aanmeldt vormen we Werkplaats DeClick, die wordt ingericht met een mobiele studio voor opnames, maar ook kleinere werkstations met computers om muziek, film, blogs of andere dingen te maken, en er zijn oefenruimtes. In Werkplaats DeClick gaan we 2 volle dagen samenwerken aan producties, waarbij het maken van eigen muziek de basis is. In de workshops en Werkplaats DeClick wordt je begeleidt door popartiesten die zelf actief bezig zijn hun eigen carrière vorm te geven.

Wij zijn op zoek naar jou!

DeClick is daarom op zoek naar muziek-,beats-, film-, foto-,theater, EDM-, en/of raps- makende jongeren. Speel jij in een band of bespeel je een instrument, produceer jij muziek op de computer, schrijf je liedjes of teksten, of doe je iets met video of fotografie, dan ben je van harte welkom om mee te komen doen.
Deelnemers hoeven niet virtuoos te zijn op een instrument, of al heel veel hebben gemaakt om mee te mogen doen. Het belangrijkste is dat je wilt samenwerken en gemotiveerd bent om nieuwe dingen te maken.

Wil je meer weten, mail dan naar groningsvuur@declick.nl of contact@groningsvuur.nl

Aanmelden voor werkplaats DeClick:

Aanmelden
(Bijvoorbeeld: Ik maak muziek, beats, film, foto, theater, EDM, rap , bespeel een instrument, zing, schrijf, enz.)
Ik meld me aan voor Werkplaats DeClick in: *
reCAPTCHA