Makers Mob

Makers Mob 2023 - voorstelling Zie je Mij Nu Echt?

Productiehuis DeClick Makers Mob

De Makers Mob richt zich op de verdieping van de ontwikkeling van jonge creatieve talenten op het platteland van Groningen. Het is een inclusief productiehuis dat jongeren de mogelijkheid biedt om, samen met professionals, artistieke producties van hoog niveau te creëren. De focus ligt op het verkennen van thema’s die relevant zijn voor de groep en het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling.


Door middel van workshops, masterclasses en artistieke ondersteuning wil DeClick Makers Mob een platform bieden voor jonge makers om hun creatieve vaardigheden te ontwikkelen en artistieke projecten te realiseren. 


Het project streeft naar een inclusieve en inspirerende gemeenschap waarin diverse vormen
van kunst en cultuur tot bloei komen.


DeClick Werkplaats vs DeClick Makers Mob

Bij een DeClick Werkplaats kunnen deelnemers talenten ontdekken, dit is een soort speeltuin waar je alles kunt ervaren. Bij De Makers Mob weet je al wat je talenten zijn en ga je deze verder ontwikkelen om uiteindelijk dit op een podium te laten zien.


Inschrijving geopend

Dit jaar gaan we 2 nieuwe voorstellingen maken. Voor de eerste voorstelling is de inschrijving nu geopend. Maak jij eigen nummers, sta je het liefste op het podium of wil je op een andere manier meewerken aan een originele vernieuwende theaterproductie? Ben jij tussen de 12 – 27 jaar oud en ben je gedreven om jezelf te ontwikkelen?

Meld je nu aan voor de Makers Mob 2024!